Május minden hétvégéjén, péntektől vasárnapig az időjárási viszonyoktól függően újra nyitva vagyunk a Jade Beachen. Betartva a jelenleg érvényben lévő szabályokat, és maximálisan odafigyelve a higiéniai előírásokra várunk szeretettel a Jade Beach bárjának hatalmas teraszán.

Készülünk olyan különleges eseményekkel melyek a szabadban töltött időt még színesebbé és még inkább kikapcsolóvá teszik. Így a szokásos sportolási lehetőségek, mint a vízisí, SUP és röplabda mellett szabadtéri jógaórákkal és masszázs lehetőséggel várjuk az aktív illetve meditatív pihenésre vágyó vendégeinket.

A megújuló étlap kínálatunk mellett rendszeresen készülünk izgalmas szabadtéri gasztronómiai eseményekkel. Május 16-án a MID-MAY Weekend eseményünk keretében borkóstoló is gazdagítja az élményeket. A boros programon lehetőség nyílik közösen kiválasztani a Jade Beach 2021-es borlapjának kínálatát, hogy egész szezonban a kedvenc pincészeteid nedűiből kortyolhass. Csodás borválogatással készülünk a Frittmanntól, Gerén át egészen a MiklósCsabi pincészetéig. A borok mellé ízletes finom falatokat, borkorcsolyákat kínálunk. 

Már a májusi hétvégéken szeretnénk megidézni egy pici karibi hangulattal megfűszerezve a nyár laza és felhőtlen hangulatát. Így a hazai lemezlovasok élmezőnyéből hívunk meg néhány DJ-t, hogy változatos háttérzenei szettjeikkel emeljék a hangulatot. A még örömtelibb hangulathoz mi pedig 1-et fizetsz, 2-t kapsz koktél- és ital akciókkal szeretnénk hozzájárulni.

Sok élménnyel és szeretettel várunk a májusi hétvégéken, a Jade Beachen!

Hogy ne maradj le egyetlen egy eseményünkről sem, gyere és csatlakozz a facebook valamint az instagram oldalaink követőihez.

Májusban a nyitva tartásunk egyelőre csak a hétvégéket érinti, amely az időjárás függvényében változhat.

A májusi nyitvatartási idő a következő:

  • Péntek: 12:00 – 20:00
  • Szombat: 10:00 – 23:00
  • Vasárnap: 10:00 – 20:00