Összegyűjtöttük nektek a stranddal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, de ha nem találjátok a választ, nyugodtan írjatok nekünk!

Mikor nyit a Jade Beach?

A terület időszakosan van nyitva, áprilistól október végéig, az időjárástól függően. A nyitással kapcsolatos információkat hírlevelünkben, illetve a Facebook és Instagram  felületünkön szoktuk közzétenni. Kövess bennünket vagy iratkozz fel hírlevelünkre ha még nem tetted!

Mit kell tudni a nyitvatartásról?

A Jade Beach a nyári időszakban a hétfői napokon zárva tart, a hét többi napján 12:00-20:00 (kedd, szerda, csütörtök) valamint 10:00-20:00 (péntek, szombat, vasárnap)  óra közötti nyitvatartással működik. Mivel a területen alkalmanként rendezvények lebonyolítása zajlik, így a nyitvatartás ennek megfelelően változhat. Az őszi nyitvatartási idő miatt is kérjük, hogy figyeld a Facebook és Instagram felületeinket, vagy a hírlevélben szereplő, ezzel kapcsolatos tájékoztatásokat.

Behozhatok-e ételt és italt magammal?

A Jade Beach nem strand jelleggel működik, így az étel- és ital behozatal nem megengedett. A Jade Beach Bár széles választéka várja a kedves vendégeket, minden héten megújuló kínálattal. Nézd meg étel- és itallap kínálatunkat. Nagyobb társasággal érkeznél? Kérj egyedi ajánlatot és rendeld meg a menüt saját ízléseteknek megfelelően!

Kell-e fizetni a parton található szolgáltatásokért (röplabda pálya, csocsó, stb.)?

Nem, a szárazföldi sportok használata ingyenes.

Milyen árban vannak a vízi szolgáltatások?

A vízisport lehetőségek árairól és az ezzel kapcsolatos bővebb információkról a WWCLUB oldalán tudsz tájékozódni.

Tudok felszerelést kölcsönözni?

Igen, a kölcsönzés feltételeiről és árairól a WWCLUB oldalán tudsz tájékozódni.

Hozhatok e saját felszerelést?

Igen, saját felszerelés használata megengedett.

Kutyával megengedett a belépés?

Igen. 2020-ban a Jade Beach  elnyerte a  “Kutyabarát hely tanúsító védjegyet”, hiszen mi sem szeretjük otthon hagyni kedvenc négylábú barátainkat. Az ide vonatkozó részletes ismertetőt itt találjátok! Értesülj a friss hírekről a hírlevélen keresztül vagy Facebook, Instagram felületünkön.

Miben különbözik a Jade Beach más vízparti helyektől?

A Jade Beach megvalósításakor célunk nem egy strand megalkotása volt. Sokkal inkább egy olyan exkluzív hely, ahol a vendégeink kényelemre, nyugalomra, aktív pihenésre tehetnek szert. Ahol új barátságok és élmények, közös történetek születnek. Szeretjük, és büszkék vagyunk arra, hogy ennek a különleges és egyedülálló helynek tudtunk adni egy olyan páratlan hangulatot, ahol azokból a vendégekből is hamar klubtag válhat, akik először látogatnak el hozzánk. Hogyha te is a vízisportok szerelmese vagy, és szeretnéd egy csendes, nyugodt, de annál izgalmasabb környezetben eltölteni a szabadidőd, akkor ezt a helyet neked találtuk ki!

Hol tudok parkolni, kell-e fizetni a parkolásért?

300 férőhelyes parkolóval várjuk az autóval érkező vendégeinket. A sorompóval zárt és elkerített területen ingyenes parkolást biztosítunk.

Tudok-e online klubtagságot intézni?

Jelenleg csak személyesen lehet jegyet vásárolni és klubtagsági befizetést intézni. Célunk, hogy a közeljövőben online is elérhető legyen ennek a lehetősége. Addig is köszönjük a türelmet és a megértést.

Mire kell figyelni a Jade Beach területén?

Számunkra a természet érték. Hálásak vagyunk hogyha vendégeink is figyelmet fordítanak a környezetükre. Törekszünk arra, hogy minél kevesebb szemetet termeljünk, szelektíven gyűjtsük azt, és megfelelő körültekintéssel járjunk el a meglévő természeti kincsek megóvásában  és fenntartásában.  A Jade Beach területét folyamatosan gondozzuk, alakítjuk és fejlesztjük, hogy évről-évre sokszínűbb és természetközelibb helyet biztosítsunk a pihenéshez. 

Milyen mély a víz? Van sekélyebb része?

A víz az elkerített strand részen 3 méter mély, és egyenletesen mélyül.

Hol tudok a legfrissebb aktualitásokról értesülni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess bennünket Facebook vagy Instagram felületünkün, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről.  Köszönjük, ha csatlakozol!