Jade Beach hangulat

Egy hely, ahol a vízpart, a friss levegő és a természet vesz körül, ahol az eltöltött idő rólad és a kikapcsolódásról szól. Hogyha te is szeretnél kiszakadni a hétköznapok forgatagából, távol a város zajától, a tömegtől, akár családdal, akár egyedül, akkor várunk szeretettel a Jade Beachen.

Légy részese te is egy családias és egyben páratlan környezetben a nyugalom és a feltöltődés élményének. A Budapesttől 25 km-re található dunavarsányi Jade Beach egyszerre a nyugalom szigete és az aktív pihenés helyszíne. A 25 hektáros területen lehetőség adódik kipróbálni a vízi- és szárazföldi sportok széles palettáját, vagy csak elvonulni egy jó könyvvel és egy finom hűsítővel az erre kialakított pihenő szigeteken. A Jade Beach Bár személyzete egész nap gondoskodik róla, hogy frissítőkkel és finom fogásokkal tegyék még élvezetesebbé az itt töltött időt.  A Jade Beach tökéletes helyszíne a családi vagy baráti pihenésnek, hiszen itt minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb kikapcsolódási formát.

A Jade Beach kiváló helyszíni lehetőséget biztosít céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, esküvőknek, koncerteknek, fesztiváloknak vagy épp film- és klip forgatásoknak.

Nézelődj és inspirálódj az oldalunkon, kérj egyedi ajánlatot, vagy keress bennünket a feltüntetett elérhetőségek egyikén!
 

NAPI BELÉPŐ ÁRAK

  • Hétközbeni (kedd, szerda, csütörtök) napijegy ára: 4.000 Ft /fő, (18 óra után 2.000 Ft /fő)
  • Hétvégi (péntek, szombat, vasárnap) napijegy ára: 5.000 Ft /fő, (18 óra után 2.500 Ft /fő)
  • Gyermek hétközbeni jegyek (6-14 éves kor között): 2.000 Ft/fő, (18 óra után 1.000 Ft /fő)
  • Gyermek hétvégi jegyek (6-14 éves kor között): 2.500 Ft/fő, (18 óra után 1.250 Ft /fő)
  • A belépés 6 éves kor alatt ingyenes

NAPÁGY BÉRLÉS

  • 1 személyes napágy napernyővel 2.500 Ft / nap
  • Többszemélyes napozó lounge 5.000 Ft / nap

Felhívjuk a kedves vendégeink figyelmét arra, hogy a Jade Beach egy körülhatárolt melegkonyhás vendéglátó egység, ahová nem megengedett az ételek és italok behozatala. További hasznos információkról az alábbi linkekre kattintva lehet tájékozódni.

 

Nyitvatartási idő

A Jade Beach hétfői napokon zárva tart, a hét többi napján 12:00-20:00 (kedd, szerda, csütörtök) valamint 10:00-20:00 (péntek, szombat, vasárnap)  óra közötti nyitvatartással működik.

Adatkezelési Tájékoztató

A jadebeach.hu weboldal Adatkezelési Tájékoztatója

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttük nektek a stranddal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, de ha nem találjátok a választ, nyugodtan írjatok nekünk!