Jade Beach hangulat

Egy hely, ahol a vízpart, a friss levegő és a természet vesz körül, ahol az eltöltött idő rólad és a kikapcsolódásról szól. Hogyha te is szeretnél kiszakadni a hétköznapok forgatagából, távol a város zajától, a tömegtől, akár családdal, akár egyedül, akkor várunk szeretettel a Jade Beachen.

Légy részese te is egy családias és egyben páratlan környezetben a nyugalom és a feltöltődés élményének. A Budapesttől 25 km-re található dunavarsányi Jade Beach egyszerre a nyugalom szigete és az aktív pihenés helyszíne. A 25 hektáros területen lehetőség adódik kipróbálni a vízi- és szárazföldi sportok széles palettáját, vagy csak elvonulni egy jó könyvvel és egy finom hűsítővel az erre kialakított pihenő szigeteken. A Jade Beach Bár személyzete egész nap gondoskodik róla, hogy frissítőkkel és finom fogásokkal tegyék még élvezetesebbé az itt töltött időt.  A Jade Beach tökéletes helyszíne a családi vagy baráti pihenésnek, hiszen itt minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb kikapcsolódási formát.

A Jade Beach kiváló helyszíni lehetőséget biztosít céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, esküvőknek, koncerteknek, fesztiváloknak vagy épp film- és klip forgatásoknak.

Nézelődj és inspirálódj az oldalunkon, kérj egyedi ajánlatot, vagy keress bennünket a feltüntetett elérhetőségek egyikén!
 

Belépő árak

  • napijegy ára: 2.000 Ft
  • 6-14 éves kor között: 1.000 Ft
  • A belépés 6 éves kor alatt ingyene

 

Gyakori kérdések

Összegyűjtöttük nektek a stranddal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, de ha nem találjátok a választ, nyugodtan írjatok nekünk!