álláshirdetések Jade Beach 2024

Állásajánlatok

Mindig egy tóparti munkáról álmodtál? Egy olyan környezetben dolgoznál, ahol az öröm, a szépség, a jó hangulat, a kedvesség és a megbecsülés alapvető dolog? Nézd végig az ajánlatainkat, és ha úgy érzed itt a helyed, akkor várjuk a jelentkezésed!
Klubtagsági akció

Klubtagsági AKCIÓ

Mindig megéri a Jade Beachen klubtagnak lenni, de leginkább MOST érdemes kiváltani az éves klubtagságit! Csatlakozz hozzánk te is klubtagnak 2024. május 1-ig, és mi megajándékozunk egy családi ebédre szóló voucherrel.
FloeWater tisztított víz

Tisztított ivóvizünk lesz

Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb lépést tettünk annak érdekében, hogy a Jade Beach vendéglátása és rendezvényei még zöldebbek és környezettudatosabbak legyenek.
Piknik a tóparton

Őszi Piknik

Kedves Klubtagjaink! A Jade vízisíszezon zárása közeledtével idén is szeretnénk vendégül látni a klubtagjainkat.
Jade Beach hétvégék

Strandzáró nyílt nap

2023. szeptember 16-án, szombaton strandzáró nyílt napot tartunk, amely folyamán ingyenesen lehet meglátogatni a Jade Beachet.
Vízi sportok a Jaden

Őszi strandidő

A nyárnak már ugyan vége van, de a strandolástól még közel sem kell elbúcsúznunk! Az előrejelzések szerint szeptemberben icipici szünettel, de lesz még kánikula.
Jade Beach tópart

Szeptemberi nyitvatartási rendünk

Szeptember 2-án zárva leszünk, mert zártkörű rendezvény lesz a Jade Beachen. Köszönjük szépen a megértéseteket!
Jade Beach tópart

Zártkörű rendezvény

Kedves Vendégeink! 2023. augusztus 26-án, szombaton egy zártkörű rendezvény miatt a Jade Beach a teljes nap folyamán zárva lesz.
masszázs a Jaden

Újra van masszázs a Jade Beachen!

Újra indul a masszázs szolgáltatás a Jade Beach árnyékos fedett stégjén! Június 23-tól minden péntek, szombat és vasárnapi napokon van lehetőségetek Takács Ágoston masszőr csodálatos kezei által kisimulni, feltöltődni és gyógyulni.

Nyári nyitva tartásunk

A nyári szünidőben 2023. június 20-tól, a hétköznapokon is szeretettel várunk titeket strandolni a Jade Beachre. A hétfői szünnapunk kivételével minden nap sötétedésig lehet strandolni, feltöltődni, hullám szörfözni vagy vízi síelni.

Jade Beach nyitás április 30!

Április 30-a, vasárnaptól megnyitjuk a Jade Beach kapuját a vízi sportok szerelmesei, a természetkedvelő és a pihenni vágyó vendégeink előtt. Szorítsunk együtt a meleg és napos időért!

Szeptember 3-án, szombaton zárva leszünk

Egész napos zártkörű rendezvény miatt 2022. szeptember 3-án. szombaton zárva lesz a Jade Beach. Köszönjük szépen a megértéseteket!
Jade Beach vízpart

Augusztus vége, szeptember eleje

Hamarosan elérkezik a nyár vége, beköszönt a színpompás ősz, de az előrejelzések szerint marad még a jó idő így lesz lehetőségünk néhány szeptemberi hétvégén is találkozni. Addig is a nyár legvégét akciós napokkal búcsúztatjuk!
jade_beach_strand

Hétköznapi akciók

A július közepétől a hétköznapokon sem a nyári fáradtság, sem pedig a várható hőség nem foghat ki rajtunk! Szenzációs hétköznapi AKCIÓKKAL szeretnénk megtámogatni azokat, akik a négy fal között vagy a városi betonrengetegben már nehezen viselik a kánikulát.
Szeles időjárás miatt július 12-én zárva leszünk

Időjárás miatt zárva leszünk

FONTOS KÖZLEMÉNY! 2022. JÚLIUS. 12-én, kedden a várhatóan erős szél miatt ZÁRVA lesz a Jade Beach.
jade_beach_nyugagyak

Nyitvatartási idő a szünidőben

A nyári szünidőben 2022. június 16-tól, a hétköznapokon is szerettel várunk titeket strandolni a Jade Beachre! Addig is minden hétvégén az időjárási viszonyoktól függően szombaton és vasárnapokon lehet jönni kikapcsolódni.
jade_beach_napozas

Pünkösdi nyitvatartási idő

Ünnepeljük közösen a 2022-es nyár kezdetét a pünkösdi hosszú hétvégén! Pénteken 14 óráig lesz lehetőség vízisíelni utána zártkörű rendezvény miatt zárva leszünk. Szombaton a szokott időben nyitjuk a Jade Beach kapuját. Gyertek bulizni, strandolni, sportolni, kikapcsolódni!
zartkoru_cegesrendezvenyek

Zártkörű rendezvények időpontja júniusban

A Jade Beachen tartott céges zártkörű rendezvények időpontjairól rendszeres tájékoztatást fogunk nyújtani, hogy minden látogatónk hírt kapjon arról, hogy mely napokon nem lehet, vagy csak részlegesen lehet látogatni a strandunkat illetve a vendéglátóhelyünket.
jade_beach_napozosteg

A 2022-es év fejlesztései a Jade Beach területén

Már közel egy évtizede a Jade Beach lelkes csapatával azon dolgozunk, hogy a Jade tó partján egy olyan családias pihenőhelyet alakítsunk ki, ahol a vendégeinknek gyönyörű, természetközeli környezetben és minőségi kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokban lehet részük.
Rendezvényhelyszínt keresel? Megtaláltad!

Helyszínt keresel a rendezvényedhez? Megtaláltad!

A Jade Beach a családi és baráti kikapcsolódás mellett kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítőknek, esküvőknek és lakodalmaknak, koncerteknek, fesztiváloknak vagy épp film- és klipforgatásoknak.
jade_beach_joga_a_szabadban

Szabadtéri jógaórák

Rendszeres szabadtéri jógaórákkal várunk titeket a Jade Beachen! Az idei nyáron minden vasárnap 10 órától a Jade tó gyönyörű partján Hegedüs Bettina és csapata fog nektek jógaórákat tartani.
nyitott_ingyenes_punkosdi_hetvege

Nyitott Pünkösd – Ingyenes hétvége

Nagyszerű hírrel jövünk! Május 21. és 24. között szeretettel várunk mindenkit a Nyitott Pünkösd hosszú hétvége programjaira. A négy nap során az ingyenes belépés mellett remek szabadidős tevékenységek várják a családokat és a baráti társaságokat.
jade_beach_strandroplabda

MÁJUSI PROGRAMOK A JADE BEACHEN

Május minden hétvégéjén, péntektől vasárnapig az időjárási viszonyoktól függően újra nyitva vagyunk a Jade Beachen. Betartva a jelenleg érvényben lévő szabályokat, és maximálisan odafigyelve a higiéniai előírásokra várunk szeretettel a Jade Beach bárjának hatalmas teraszán.
Jade Beach Bár nyitás

NYIT A STRAND ÉS A JADE BEACH BÁR!

Figyelembe véve a 2020.05.14-én közzétett  bejelentést, miszerint Pest megye is egyenértékűvé válik a többi megyével, így a Jade Beach területe alkalmas az egyéni száraz és vízi sportok gyakorlására, a strand használatra, és a Jade Beach Bár kínálata alkalmassá válik nem csak elviteles, hanem helyben fogyasztásra is!
Jade Beach nyitás

MÁJUS 9. NYITÁS!

Május 9-től  megnyitjuk a Jade Beach kapuit a sportok szerelmesei és az edzeni vágyók előtt.   Ez az időszak sajnos nem lesz annyira laza és kötetlen, mint az eddigi években, de legalább egy valamiről nem kell lemondanunk, a sportról és az edzésekről.
2020-ban is vár a Jade Spirit Fesztivál

2020-ban is vár a Jade Spirit Fesztivál

Dunavarsányban, a Jade Beach fövenyén 2020. július 9. és 13. között ismét megnyitja kapuit a Jade Spirit Fesztivál, ahol akár egyedül, akár párban, akár az egész családdal egy gazdag és lélekemelő nyári élménysorban lehet részünk.