jade_beach_joga_a_szabadban

Szabadtéri jógaórák

Rendszeres szabadtéri jógaórákkal várunk titeket a Jade Beachen! Az idei nyáron minden vasárnap 10 órától a Jade tó gyönyörű partján Hegedüs Bettina és csapata fog nektek jógaórákat tartani.
nyitott_ingyenes_punkosdi_hetvege

Nyitott Pünkösd – Ingyenes hétvége

Nagyszerű hírrel jövünk! Május 21. és 24. között szeretettel várunk mindenkit a Nyitott Pünkösd hosszú hétvége programjaira. A négy nap során az ingyenes belépés mellett remek szabadidős tevékenységek várják a családokat és a baráti társaságokat.
jade_beach_strandroplabda

MÁJUSI PROGRAMOK A JADE BEACHEN

Május minden hétvégéjén, péntektől vasárnapig az időjárási viszonyoktól függően újra nyitva vagyunk a Jade Beachen. Betartva a jelenleg érvényben lévő szabályokat, és maximálisan odafigyelve a higiéniai előírásokra várunk szeretettel a Jade Beach bárjának hatalmas teraszán.
Jade Beach Bár nyitás

NYIT A STRAND ÉS A JADE BEACH BÁR!

Figyelembe véve a 2020.05.14-én közzétett  bejelentést, miszerint Pest megye is egyenértékűvé válik a többi megyével, így a Jade Beach területe alkalmas az egyéni száraz és vízi sportok gyakorlására, a strand használatra, és a Jade Beach Bár kínálata alkalmassá válik nem csak elviteles, hanem helyben fogyasztásra is!
Jade Beach nyitás

MÁJUS 9. NYITÁS!

Május 9-től  megnyitjuk a Jade Beach kapuit a sportok szerelmesei és az edzeni vágyók előtt.   Ez az időszak sajnos nem lesz annyira laza és kötetlen, mint az eddigi években, de legalább egy valamiről nem kell lemondanunk, a sportról és az edzésekről.
Rendezvényhelyszínt keresel? Megtaláltad!

Helyszínt keresel a rendezvényedhez? Megtaláltad!

A Jade Beach a családi és baráti kikapcsolódás mellett kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítőknek, esküvőknek és lakodalmaknak, koncerteknek, fesztiváloknak vagy épp film- és klipforgatásoknak.
2020-ban is vár a Jade Spirit Fesztivál

2020-ban is vár a Jade Spirit Fesztivál

Dunavarsányban, a Jade Beach fövenyén 2020. július 9. és 13. között ismét megnyitja kapuit a Jade Spirit Fesztivál, ahol akár egyedül, akár párban, akár az egész családdal egy gazdag és lélekemelő nyári élménysorban lehet részünk.