kutyabarát_hely_01

Kutyabarát hely

Szeretjük nagyon a kutyákat, így nagy álmunk volt, hogy a Jade Beach területét kutyabarát hellyé minősítsük, és nyissunk ebbe az irányba. Így mostmár nem kell azon izgulni, hogy haza kell érni sétáltatásra, vagy, hogy kire bízd a kutyusod a hétvégére, hiszen együtt élvezhetitek a szabadban töltött időt.
Vízi- és szárazföldi sportok

Vízi- és szárazföldi sportok

Nem csak napozni és úszni szeretnél, hanem kipróbálnád a legextrémebb, legkedveltebb vízi- és szárazföldi sportokat is? Itt a lehetőség, hiszen a dunavarsányi Jade Beach parton és tavon mindenre van ajánlatunk.

Étel és ital

A vízi sportok mellett a vendéglátás, a gasztronómia, az egészséges életmód, a másik nagy szerelmünk. Sok éves vendéglátói tapasztalattal és tudással a hátunk mögött terveztük meg a Jade Beach Bár részleteit.
Jade Beach faház

Szállás

Tapasztalat, hogyha az ember megtalálja a nyugalom szigetét, onnan nehéz a visszaút. A Jade Beach megvalósításánál, ez a gondolat is döntő volt. Így vendégeink számára lehetőséget biztosítunk sátor- és lakóautó helyek, igény esetén 4+1 fős faházunk bérlésére is.

Rendezvények

Családi vagy céges események lebonyolítására, koncertekhez, kisebb fesztiválokhoz vagy akár film- és klipforgatásra tökéletesen alkalmas helyszín a Jade Beach. A fővároshoz való közelsége miatt könnyen elérhető, mégis természet közeli és nyugodt hátteret ad  bármelyik rendezvényhez.

Klubtagság és árak

Először látogattál el hozzánk, de már tudod, hogy az időd nagy részét itt szeretnéd tölteni? Legyél Jade Beach Klubtag és élvezd a tagság előnyeit!