Klubtagság és árak

Először látogattál el hozzánk, de már tudod, hogy az időd nagy részét itt szeretnéd tölteni? Legyél Jade Beach Klubtag és élvezd a tagság előnyeit!
Vízi- és szárazföldi sportok

Vízi- és szárazföldi sportok

Nem csak napozni és úszni szeretnél, hanem kipróbálnád a legextrémebb, legkedveltebb vízi- és szárazföldi sportokat is? Itt a lehetőség, hiszen a dunavarsányi Jade Beach parton és tavon mindenre van ajánlatunk.

Rendezvények

Családi vagy céges események lebonyolítására, koncertekhez, kisebb fesztiválokhoz vagy akár film- és klipforgatásra tökéletesen alkalmas helyszín a Jade Beach. A fővároshoz való közelsége miatt könnyen elérhető, mégis természet közeli és nyugodt hátteret ad  bármelyik rendezvényhez.

Étel és ital

A vízi sportok mellett a vendéglátás, a gasztronómia, az egészséges életmód, a másik nagy szerelmünk. Sok éves vendéglátói tapasztalattal és tudással a hátunk mögött terveztük meg a Jade Beach Bár részleteit.
Jade Beach faház

Szállás

Tapasztalat, hogyha az ember megtalálja a nyugalom szigetét, onnan nehéz a visszaút. A Jade Beach megvalósításánál, ez a gondolat is döntő volt. Így vendégeink számára lehetőséget biztosítunk sátor- és lakóautó helyek, igény esetén 4+1 fős faházunk bérlésére is.
kutyabarát_hely_01

Kutyabarát hely

Szeretjük nagyon a kutyákat, így nagy álmunk volt, hogy a Jade Beach területét kutyabarát hellyé minősítsük, és nyissunk ebbe az irányba. Így mostmár nem kell azon izgulni, hogy haza kell érni sétáltatásra, vagy, hogy kire bízd a kutyusod a hétvégére, hiszen együtt élvezhetitek a szabadban töltött időt.