Vízisport lehetőségek

Sok ember azt gondolja, hogy ezek a sportok elérhetetlenek, vagy nagyon nehezen elsajátíthatóak. Van egy jó hírünk: pár perces elméleti oktatás után azonnali sikerre számíthatsz.

Kipróbálnád a legextrémebb, legőrültebb vízisportokat? Kíváncsi vagy arra is, hogy milyen lehet a fánkolás? Nálunk garantáltan megtapasztalhatod!

Vízi sportok, amiket nálunk űzhetsz:

  • Vízisí: kezdők esetében 2 léccel kipróbálható, haladóknál 1 léccel űzhető vízisport (szlalom, ugrás).
  • Wakeboard: vékony, mégis strapabíró, egyszemélyes deszkán végezhető sport. A lábaink egy széles deszkához vannak rögzítve a snowboard-hoz hasonló, oldalazó testhelyzetben.
  • Wakesurf: viszonylag új sport, a csónak hullámját kihasználva tudunk szörfözni mindenféle segítség nélkül egy kötés nélküli deszkán.
  • Kneeboard: Egy deszkára térdelve könnyedén meg lehet rajta csúszni. Az egyik legkönnyebben elsajátítható vízisport.
  • Barefoot: Nomen est omen - ezt a sportot mezítláb űzik, úgy siklanak a vízen, méghozzá akár 55 km/h-ás sebességgel. A barefoot hatalmas élmény, ugyanakkor kiemelkedő erőnlét szükséges hozzá.
  • Trickski: A szgek nélküli deszka akár 30 km/h-ás sebességet is elérhet, ami egyrészt megnehezíti a tanulást, másrészt viszont jelentősen megkönnyíti a trükkök végrehajtását. A profi versenyeken is az adott szakaszokon végrehajtott forgások, ugrások és pörgések mennyiségét díjazzák.
  • Foilboard: A deszka aljára erősített szárnynak köszönhetően (melynek mérete 35-től 60 cm-ig terjed) ezzel a szörffel szó szerint a víz felett suhanhatunk. Különleges élmény, ami nem igényel speciális tudást.

Természetesen az ezekhez szükséges alapoktatást, eszközöket és ruházatot is mi biztosítjuk, neked nincs más dolgod, mint fejest ugrani az élményekbe!

Szakképzett oktató csapatunk bárki számára elérhetővé teszi, hogy a vízi sportok nyújtotta élmények jó időre bevésődjenek az emlékekbe. Nem jelent problémát, ha tapasztalatlan vagy, segítünk megtenni az első lépéseket, vagyis siklásokat!

Nem kell tengerpartra menni, hogy a legnépszerűbb vízi játékokat kipróbálhasd. A Jade Beachen mind a banán, a fánk és a SUP kipróbálására is lehetőséged van.

  • Fánk/banán: egy, sőt több személy vontatására is alkalmas, felfújható eszköz, melyet a motorcsónakhoz rögzítve vontatunk. A cél nem más, mint fennmaradni az eszközön... A csónakvezető igyekszik ezt a feladatot megnehezíteni...
  • SUP: álló testhelyzetben, evezőkkel irányítható, egyénenként kipróbálható felfújható deszka. A SUP egy mozaikszó: Stand Up Paddle, melynek jelentése: Állj fel és evezz! Kiváló sportolási lehetőség nem csak a szörf szerelmeseinek. A deszkán állva vagy térdelve evezve haladhatsz a vízen. Hamar nagy népszerűségre tett szert a világban, hiszen használata pár perc alatt elsajátítható. Csak kis fizikai terhelést igényel, így segíti a relaxációt is. Manapság jógázni is szoktak rajta.

Bővebb információért látogass el a www.wwclub.hu honlapra.

Maradt még megválaszolatlan kérdésed? 
Lépj velünk kapcsolatba!

 


Jade Beach

Elérhetőségeink

+36 20 439 7020

info@jadespirit.hu

2336 Dunavarsány,
Magyarország, Jade Beach
(Waterworld Park)

Nyitva tartás:
Április 15. - október 15.

 

Aktív kikapcsolódás

Szórakoztató, aktív kikapcsolódás, vízi sport lehetőségek, rendezvények lebonyolítása... Élmények mindenkinek!

Legfrissebb bejegyzések blogunkból: