A vízisportok mellett számos egyéb szórakozási és sport lehetőség nyílik a Jade Beachen.

Lássuk, mik ezek pontosan:

Strandröplabda: Minden tengerpart nagy kedvence a röplabdázás. Baráti társaságok házi bajnokságot is tarthatnak a pályákon, de rendezvényeinken is azt tapasztaljuk, hogy ez az egyik kedvenc időtöltés.  Hatalmas homokos strandröplabda pályánkon sohasem fogsz unatkozni, sőt gyermekeid is részt vehetnek a mókában. A pálya abszolút biztonságos, hiszen puha homok borítja, így minimális a sérülésveszély. Induljon a családi strandröplabda meccs!


csocsó nemcsak a felnőttek, de a gyerekek nagy kedvence is. A csocsóasztal körül mindig zajlik az élet. A nagy meccsek után még jobban esik egy hideg fröccs, vagy egy finom házi limonádé és palacsinta. Akár rutinos vagy, akár kezdő, a csocsóban aligha fogsz csalódni!

trambulint a gyerekek és a felnőttek is szívesen használják. A különböző mutatványok száma szinte végtelen. A gyerekek garantáltan kiugrálhatják magukat, a felnőttek pedig újra gyermeki jókedvvel vethetik bele magukat az élményekbe. Egyszer fenn, egyszer lenn - irány a trambulin!

pingpong örök sláger évtizedek óta. Nálunk is lehetőség nyílik családi vagy baráti meccsek lejátszására. Sőt, ha több időt töltötök nálunk, akár komplett bajnokságot is rendezhettek. Ne hozzatok magatokkal semmit, minden szükséges felszerelést biztosítunk! Győzzön a jobb!
 
pétanque egy felettébb szórakoztató játék. A játékban először az Öcsit (fa golyót) dobja el a kezdő csapat. A golyó nem érhet hozzá semmihez, és úgy kell megállnia, hogy a dobókörből legalább hat, legfeljebb tíz méter távolságra legyen. A cél a saját golyót minél közelebb juttatni az Öcsihez, és ezzel pontokat szerezni.

Tollaslabda: Szintén hatalmas sláger baráti társaságok körében. Ez a játék minden generáció számára meghozza a jókedvet. A szélmentes időt sajnos nem tudjuk garantálni, de minden egyéb kellék megtalálható a parton.

Beach Tennis: A Beach Tennis-t főként párosban művelik, gyors és dinamikus sport. A strand teniszben a labda nem pattanhat le, éppen ezért a játékosoknak nagyon gyorsnak kell lenniük, hogy a levegőben tartsák.

Megtetszett strandröplabda pályánk, esetleg kedvet kaptál egy kis csocsóhoz vagy tollasozáshoz? Látogass el hozzánk, és ha már itt vagy, próbáld ki vízisportjainkat is! Az alábbi lehetőségekkel várunk:

 • Banán, fánk
 • Barefoot
 • Foilboard
 • Kneeboard
 • SUP
 • Szlalom sí
 • Trickski
 • Vízisí
 • Wakeboard
 • Wakesurf
 • Slalom set

 


Jade Beach

Elérhetőségeink

+36 20 439 7020

info@jadespirit.hu

2336 Dunavarsány,
Magyarország, Jade Beach
(Waterworld Park)

Nyitva tartás:
Április 15. - október 15.

 

Aktív kikapcsolódás

Szórakoztató, aktív kikapcsolódás, vízi sport lehetőségek, rendezvények lebonyolítása... Élmények mindenkinek!

Legfrissebb bejegyzések blogunkból: