Rendszeres szabadtéri jógaórákkal várunk titeket a Jade Beachen! Az idei nyáron minden vasárnap 10 órától a Jade tó gyönyörű partján Hegedüs Bettina és csapata fog nektek jógaórákat tartani.

A szabadban végzett mozgás nagyon pozitív hatással van a szervezetünkre, ha ezt még tovább fokozzuk azzal, hogy egy csodálatosan zöld, természetes környezetben jógázunk, ahol madárcsicsergés és a nyári szellő könnyed kócolása kíséri a mozdulatainkat, akkor bizonyos, hogy a bennünk felgyülemlett feszültség könnyebben tud oldódni és mi magunk is sokkal energikusabbakká, lelkesebbekké válunk.

Gyere és éld át a Jade Beachen a szabadtéri jógaórák varázsát! Mindenkit nagy szeretettel várunk a gyakorlásokra. Nem szükséges a jógázásban tapasztaltnak lenned, hidd el élvezni és érezni fogod a jógázás jótékony hatását.

Röviden a Hatha-flow jógaóráról

A statikus Hatha jóga és a dinamikus Flow jóga előnyeit ötvözi. Rövidebbek a kitartott pózok egy hagyományos Hatha órához képest, így a kevésbé edzett gyakorlóknak is élvezetes. A flownál viszont lassabb, hagyunk időt a belső megfigyelésekre is. A könnyed áramlós részek pedig segítenek kikapcsolni az elmét és flow-ba kerülni.

Bettina személy szerint azt szereti ebben az óratípusban, hogy tényleg feltöltő és nincs közben az a „mindjárt megszakadok” érzése. A mozgás lehet könnyed és élvezetes is!

További tudnivalók

  • Hozzál magaddal jógamatracot.
  • Ne teli hassal érkezzél.
  • Szabadtéri program lévén egy plusz réteg ruha jól jöhet, ha hűvösebb az idő.
  • Gondolj a napsütés elleni védekezésre is. Legyen nálad törülköző, kulacs, naptej.
  • Óra után van lehetőség tussolni és átöltözni.
  • Érkezz időben, hogy a bemelegítésről ne maradj le!
  • A hétvégi napijegyed ára tartalmazza a jógaóra részvételi díját is.
  • A jóga után be lehet jelentkezni egy lazító, frissítő masszázsra is. Érdemes erre előre időpontot foglalni. Ennek plusz költsége van. Hívd Bettinát! +36 30 846 2178

Pontos időpontokat és további információkat a facebook eseményünknél találsz.