Figyelembe véve a 2020.05.14-én közzétett  bejelentést, miszerint Pest megye is egyenértékűvé válik a többi megyével, így a Jade Beach területe alkalmas az egyéni száraz és vízi sportok gyakorlására, a strand használatra, és a Jade Beach Bár kínálata alkalmassá válik nem csak elviteles, hanem helyben fogyasztásra is!

Betartva a szabályokat, és maximálisan odafigyelve a higiéniai és járványügyi előírásokra, várjuk szeretettel a sportolni és kikapcsolódni vágyókat.

Ahhoz, hogy ebben az időszakban megfelelően járjunk el és vigyázzunk a magunk és a vendégeink egészségére, kérünk benneteket, hogy érkezés előtt  a következő szabályokat olvassátok el és a tavon fokozottan tartsátok be

 

 • Sportolási, pihenési és strandolásiszándékkal érkezőket tudunk  a Jade Beachen fogadni. 
 • Kérünk, hogy a Jade Beach terület több pontján kihelyezett előírásokra vonatkozó szabályzatot vedd figyelembe. Hogyha bizonytalan vagy a jelenlegei korlátozásokban, ez segítségedre lehet. 
 • Fokozottan figyelj az egészségedre! Ha kicsit is rosszul érzed magad, a betegség tüneteit észleled, vagy a környezetedben van megbetegedés, akkor maradj otthon. Mi vigyázunk Rád, így kérünk, hogy Te is légy körültekintő, és óvd meg mások egészségét!
 • Fontos a távolságtartás! Kültér ide vagy oda, kérünk, hogy vedd figyelembe a 2 méter távolság tartásra vonatkozó szabályozást! /kivéve az egy háztartásban élők esetében/
 • A Jade Beach területi adottságai miatt, és a jelenlegi előírásokat figyelembe véve  a  vízi és szárazföldi egyéni sportokat és  strandot tudod igénybe venni. -  Futás, Vízisí, Wakeboard, Sup, Wakeskate, Wakesurf stb. Válaszd ki a kedvenc a kedvenced, tájékozodj ITT! A strand használat esetén, kérünk legyél körültekintő, és figyelj a távolságtartásra.
 • Lehetőség szerint, kérünk, hogy saját sportfelszereléssel érkezz.
 • Fokozottan figyelünk a fertőtenítésre. A Jade Beach területén az erre alkalmas fertőtlenítőket megtalálod.
 • A Jade Beach Bár teraszán már élvezheted a finom hűsítőket és ételeket. De itt is kérünk, hogy figyelj a távolságtartásra!
 • Jegyvásárlásra a Jade Beach Bárban van lehetőséged, amennyiben napijegyet vagy bérletet szeretnél váltani. Kattints IDE a 2020-as árainkért!
 • Érvényes bérlettel és klubtagságival érkező vendégeink részére a belépés jelenleg ingyenes.
 • Nyitvatartásunk: hétfő-péntek 12-19 óráig (jó idő esetén), szombat - vasárnap 10-19 óráig várja a sportolni vágyókat. 
 • Autóval érkezel? Parkolni, az erre kijelölt helyen tudsz ahogy eddig is! Hogyha, még nem jártál nálunk a WAZE applikációt használd, a címünket beírva:  2336, Dunavarsány Jade Beach

 

Kérünk, hogy a szabályokat a saját és mások érdekében vedd figyelembe, és felelősségteljesen használd a sportolási lehetőségeket. Közös érdekünk, hogy a mindannyiunk egészségét óvjuk.  Reméljük, hamarosan lazább, kötetlenebb keretek között tölthetitek el nálunk az időt, de addig is köszönjük az együttműködést, és a másokra való odafigyelést!

 

Vigyázzatok magatokra és figyeljünk egymásra!