Május 9-től  megnyitjuk a Jade Beach kapuit a sportok szerelmesei és az edzeni vágyók előtt.   Ez az időszak sajnos nem lesz annyira laza és kötetlen, mint az eddigi években, de legalább egy valamiről nem kell lemondanunk, a sportról és az edzésekről.

 

Figyelembe véve a jelenlegi korlátozásokat és határozatokat, a Jade Beach területe alkalmas az egyéni száraz és vízi sportok gyakorlására. Betartva a szabályokat, és maximálisan odafigyelve a higiéniai és járványügyi előírásokra, várjuk szeretettel a sportimádókat. 

 

Ahhoz, hogy ebben az időszakban megfelelően járjunk el és vigyázzunk a magunk és a vendégeink egészségére, kérünk benneteket, hogy érkezés előtt  a következő szabályokat olvassátok el és a tavon fokozottan tartsátok be

 

 • Kizárólag sportolási szándékkal érkezőket tudunk jelenleg a Jade Beachen fogadni. 
 • Kérünk, hogy a Jade Beach terület több pontján kihelyezett előírásokra vonatkozó szabályzatot vedd figyelembe. Hogyha bizonytalan vagy a jelenlegei korlátozásokban, ez segítségedre lehet. 
 • Fokozottan figyelj az egészségedre! Ha kicsit is rosszul érzed magad, a betegség tüneteit észleled, vagy a környezetedben van megbetegedés, akkor maradj otthon. Mi vigyázunk Rád, így kérünk, hogy Te is légy körültekintő, és óvd meg mások egészségét!
 • Fontos a távolságtartás! Kültér ide vagy oda, kérünk, hogy vedd figyelembe a 2 méter távolság tartásra vonatkozó szabályozást! /kivéve az egy háztartásban élők esetében/
 • A Jade Beach területi adottságai miatt a  vízi és szárazföldi egyéni sportokat tudod igénybe venni. -  Futás, Vízisí, Wakeboard, Sup, Wakeskate, Wakesurf stb. Válaszd ki a kedvenc a kedvenced, tájékozodj ITT!
 • Fokozottan figyelünk a fertőtenítésre. A Jade Beach területén az erre alkalmas fertőtlenítőket megtalálod.
 • A Jade Beach Bár megnyitott és helyben is tudsz fogyasztani. Kérésünk, hogy itt is tartsd be a távolságra vonatkozó előírásokat.
 • Jegyvásárlásra a Jade Beach Bárban van lehetőséged, amennyiben napijegyet vagy bérletet szeretnél váltani. Kattints IDE a 2020-as árainkért!
 • Érvényes bérlettel és klubtagságival érkező vendégeink részére a belépés jelenleg is ingyenes.
 • Nyitvatartásunk: hétfő-péntek 12-19 óráig (jó idő esetén), szombat - vasárnap 10-19 óráig várja a sportolni vágyókat. Kérünk, hogy minden esetben nézd meg a Facebook oldalunkon is a nyitvatartást, mert rossz idő esetén (szél, eső) zárva tartunk.
 • Autóval érkezel? Parkolni, az erre kijelölt helyen tudsz ahogy eddig is! Hogyha, még nem jártál nálunk a WAZE applikációt használd, a címünket beírva:  2336, Dunavarsány Jade Beach

 

Kérünk, hogy a szabályokat a saját és mások érdekében vedd figyelembe, és felelősségteljesen használd a sportolási lehetőségeket. Közös érdekünk, hogy a mindannyiunk egészségét óvjuk.  Köszönjük az együttműködést, és a másokra való odafigyelést!

 

Vigyázzatok magatokra és figyeljünk egymásra!