A vízi sportok mellett a vendéglátás, a gasztronómia, az egészséges életmód, a másik nagy szerelmünk. Sok éves vendéglátói tapasztalattal és tudással a hátunk mögött terveztük meg a Jade Beach Bár részleteit.

Fontos volt számunkra, hogy ne csak az enteriőr árasszon magából frissességet  és letisztultságot, hanem mindez az étel- és italkínálattal is összhangban legyen. Minden területen fontos a minőség, és ezt tekintjük a vendéglátás egyik alappillérének is. Látványkonyhánkban szakácsaink gondoskodnak róla, hogy minőségi, friss  és ellenőrzött alapanyagokból összeállított, folyamatosan megújuló étel kínálatból válogathassanak vendégeink, az előételektől, a gyermek menükön át, egészen a desszertekig. Hogyha kimerültél a sportolásban, vagy csak egy kis ínyencségre vágysz két csobbanás között, akkor merülj bele a gasztronómiai élményekbe is!


A finom falatok mellett gondoltunk a hűsítőkre is. A nyári melegben a  koktélbár széles kínálattal várja a frissülni vágyó vendégeinket válogatott, minőségi borok, koktélok és különleges long drinkek, alkoholmentes italok összeállításával!

Nagyobb társasággal érkeznél? Nincs akadálya, jelezd bátran, hogy mikor és hány főre szeretnél asztalt foglalni! Egyedi ajánlattal kapcsolatban keress bennünket bizalommal, vagy kérj ajánlatot!

Kattints az alábbi képre, hogy megtekinthesd az aktuális étel és ital kínálatunkat!