Esküvői helyszínt kerestek Budapest környékén?

Ha házasságkötést terveztek, akkor ti is az egyik legfontosabb és legnehezebb feladat előtt álltok éppen: meg kell találnotok a megfelelő helyszínt. Mi tudunk ebben segíteni: a Jade Beach-et keresitek, ami a Budapesthez közel eső esküvői helyszínek között nagy népszerűségnek örvend.

Mesés környék, páratlan hangulat – a legtöbb ara álma

Ahogyan egy polgári szertartás, úgy egy lakodalom kiszolgálására is jó választás lehet a dunavarsányi beach, koktélbár és látványkonyha. Utóbbi esküvői étteremként is működik kérés szerint: az ifjú pár számtalan ínyenc fogás közül választhatja ki kedvenceit, és állíthatja össze az esküvői menüt.

Az esküvői helyszínek krémje

A hangulatos, tengerpartra emlékeztető, végtelenül romantikus helyszín nemcsak a menyasszony és vőlegény, hanem a násznép számára is tartogat meglepetéseket. A vállalkozó szelleműek kimondhatják a boldogító igent akár síelés, kneeboardozás, banánozás vagy foil boardozás közben. Ha hosszúra nyúlik a lagzi, a nyári hőségben a násznép tagjai szintén felfrissíthetik magukat az általunk biztosított vízi sportok valamelyikével.

Válasszátok ti is a Jade Beach-et esküvőre, ha:

  • az esküvői helyszínek közül csakis a legjobb felel meg;
  • profi, rátermett csapatra bíznátok magatokat;
  • nálatok is alapelvárás a jó hangulat az esküvőn!

A bérlésről, és az ehhez kapcsolódó esküvői szolgáltatásainkról részletesebben telefonon és e-mailben is érdeklődhettek. Kérjetek egyedi árajánlatot minél előbb!

 


Jade Beach

Elérhetőségeink

+36 20 439 7020

info@jadespirit.hu

2336 Dunavarsány,
Magyarország, Jade Beach
(Waterworld Park)

Nyitva tartás:
Április 15. - október 15.

 

Aktív kikapcsolódás

Szórakoztató, aktív kikapcsolódás, vízi sport lehetőségek, rendezvények lebonyolítása... Élmények mindenkinek!

Legfrissebb bejegyzések blogunkból: