Ideális csapatépítő tréning helyszín

Az eredményes munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy az alkalmazottak igazán jól ismerjék egymást, és a lehető legjobban működjenek csapatként. Egy magára valamit is adó vállalat komoly energiát fektet abba, hogy a dolgozók elégedettek legyenek, és örömmel járjanak be dolgozni. Ennek egyik legelterjedtebb módja a csapatépítés, vagyis az összefogást és a bizalmat erősítő tréningeken való részvétel.

A rendszeres és sikeres csapatépítés igazi win-win helyzetet teremt: a feladatvégzés hatékonyságának növelésével a cég úgy juthat jobb pozícióhoz a piacon, hogy közben az alkalmazottak jól érzik magukat, egymáshoz és a munkaadójukhoz is lojálisabbá válnak. Ám ahhoz, hogy a tréning valóban sikeres legyen, több feltételnek teljesülnie kell: először is szükség van egy jó helyszínre. És hogy mi a jó helyszín? Az attól függ, mi a célja a szervezőnek, és milyen típusú embereket kell összekovácsolnia. A Jade Beach leginkább az aktív kikapcsolódás híveinek teremt tökéletes feltételeket a csapatépítés és a fergeteges céges bulik lebonyolításához.

Jade Beach – a csapatépítő helyszínek koronázatlan királya a mozgás szerelmeseinek

Ahány ház, annyi szokás, és ahány munkahelyi kollektíva, annyi módszer az együttműködés elmélyítésére. Ha a csapat aktívan sportoló, mozogni szerető munkatársakból áll, aligha tarthatnának számukra jobb helyen egy tréninget, mint a rengeteg vízi és szárazföldi sport űzésére alkalmas Jade Beach rendezvényhelyszínen. Íme, néhány példa arra, milyen lehetőségek várják a vízimádókat:

  • vízisí
  • wakeboard
  • wakesurf
  • kneeboard

A különböző vízi sportokhoz az eszközöket és a ruházatot is mi adjuk, akárcsak az alapoktatást, de a banánozás és a SUP is része a szolgáltatásunknak. Ha a résztvevők inkább a szárazföldi tevékenységeket preferálják, akkor a strandröplabda, csocsó, trambulin, pingpong, pétanque, tollaslabda, vagy a beach tennis közül választhatnak.

Bővebb tájékoztatást a céges csapatépítő tréningek szervezéséről, helyszín bérleti lehetőségekről és igénybe vehető szolgáltatásokról elérhetőségeinken kaphatsz.

 

 

 


Jade Beach

Elérhetőségeink

+36 20 439 7020

info@jadespirit.hu

2336 Dunavarsány,
Magyarország, Jade Beach
(Waterworld Park)

Nyitva tartás:
Április 15. - október 15.

 

Aktív kikapcsolódás

Szórakoztató, aktív kikapcsolódás, vízi sport lehetőségek, rendezvények lebonyolítása... Élmények mindenkinek!

Legfrissebb bejegyzések blogunkból: