Hangulatos céges bulik szervezése

A Jade Beach remek rendezvényhelyszín a különböző céges bulikhoz is, amely nemcsak a megszokott szolgáltatásokat - catering, dekoráció, stb. - biztosítja a vállalati ünnepségekhez, hanem számos szabadidős tevékenységre, akár vízi sportokra is lehetőséget kínál az aktívabb kikapcsolódás kedvelőinek.

Céges buli az év bármely időszakában

Nálunk nemcsak nyáron tölthettek el kollégáiddal néhány emlékezetes napot. A Jade Beach minden évszakban remek lehetőségeket kínál, hogy megünnepeljetek egy fontos jubileumot vagy egy jelentős mérföldkövet a cég életében. Sőt, nálunk a karácsonyi buli is garantáltan felejthetetlen élmény lesz mindenkinek. A Duna-part és a bányatavak igazán egyedi helyszínt képviselnek a céges bulihoz, ahol télen is magával ragadó a táj és a természet. Egy ide szervezett karácsonyi partit vagy egyéb vállalati ünnepséget évekig emlegetnek majd munkatársaid!

Céges alkalomra buli szervezés

A céges rendezvény lehet komoly hangvételű is természetesen, de ha valami kötetlenebbet, felszabadultabbat kerestek, akkor irány a Jade Beach! Néhány kellemes hangulatban, akár aktív sportolással eltöltött nap biztosan összekovácsolja a csapatot. Próbáljátok ki az olyan egyedülálló lehetőségeket, mint a foilboardozás, a SUP-polás vagy a kneeboard, és kóstoljátok meg a Jade Beach Bar látványkonyha és koktélbár exkluzív fogásait! Ami pedig a szállást illeti, nálunk számtalan opció közül választhattok. Sátrazhattok is, ha a természet közelségére vágytok, emellett kényelmes panziónk is rendelkezésetekre áll.

A Jade Beach több mint egyszerű strand: nálunk céges rendezvényeid is méltó otthonra találhatnak. Akkor is, ha tökéletes csapatépítő tréning helyszínt keresel, és akkor is, ha fontos sajtókonferenciádat szeretnéd különleges helyszínen megtartani. Várunk akkor is, ha más cégekkel készülsz fontos megbeszélésre, vagy ha továbbképzést tartanál alkalmazottaidnak. Bármilyen alkalom vagy rendezvény kapcsán látogattok is hozzánk, gondoskodunk róla, hogy elégedettséggel távozzatok. Céges buli, ahogy még nem tapasztaltátok: ezt kínálja a Jade Beach, Dunavarsányban.

Sportolási lehetőségek garmadája

Ha minket választotok, az alábbi vízi sportokat próbálhatjátok ki a céges buli keretében:

 • Banán, fánk
 • Barefoot
 • Foilboard
 • Kneeboard
 • SUP
 • Szlalom sí
 • Trickski
 • Vízisí
 • Wakeboard
 • Wakesurs

Ha pedig nem kedvező az időjárás, szárazföldi sportokban próbálhatjátok ki magatokat:

 1. Beach Tennisben
 2. Csocsóban
 3. Pétanque-ben
 4. Pingpongban
 5. Strandröplabdában
 6. Tollaslabdában

Szervezd hozzánk céges eseményeidet, éljétek át kollégáiddal a Jade Beach egyedi hangulatát! Részletes tájékoztatást szolgáltatásainkról elérhetőségeinken kérhetsz.


Jade Beach

Elérhetőségeink

+36 20 439 7020

info@jadespirit.hu

2336 Dunavarsány,
Magyarország, Jade Beach
(Waterworld Park)

Nyitva tartás:
Április 15. - október 15.

 

Aktív kikapcsolódás

Szórakoztató, aktív kikapcsolódás, vízi sport lehetőségek, rendezvények lebonyolítása... Élmények mindenkinek!

Legfrissebb bejegyzések blogunkból: