Hamarosan elérkezik a nyár vége, beköszönt a színpompás ősz, de az előrejelzések szerint marad még a jó idő így lesz lehetőségünk néhány szeptemberi hétvégén is találkozni. Addig is a nyár legvégét akciós napokkal búcsúztatjuk!

Vagyis augusztus 30-31-én, kedvezményes szezonzáró hétköznapokkal búcsúzunk a nyártól, ami azt jelenti, hogy minden strandvendégünk a belépőjegy árát lefogyaszthatja.

Szeptembertől megváltozik a nyitvatartási rendünk és a kedvező időjárás függvényében csak szombaton és vasárnap lesz nyitva a Jade Beach. Továbbá még lesznek zártkörű céges rendezvények is, amelyek folytán szintén zárva lesz a vendéglátóhelyünk, a strand és a vízisport szolgáltatásaink részlege is. A zártkörű céges rendezvények időpontjairól itt az alábbiakban, hírlevélben és facebookon is tájékoztatunk.  

AUGUSZTUSI ÉS SZEPTEMBERI CÉGES ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEK

  • 2022. augusztus 28. vasárnap - egész napos zártkörű rendezvény
  • 2022. szeptember 3. szombat - egész napos zártkörű rendezvény  

 

SZEPTEMBERI NYÍLT CSALÁDI PROGRAM

  • 2022. szeptember 4. vasárnap - Wakesurf Jamboree & Honvéd Kupa – az egész napos surf programra minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni. A felnőtt jegyet 2000 Ft-os, a 14 kor alatti jegyet 1000 Ft-os áron. A 6 éves kor alatti gyerekek ingyen látogathatják a programot.