Már közel egy évtizede a Jade Beach lelkes csapatával azon dolgozunk, hogy a Jade tó partján egy olyan családias pihenőhelyet alakítsunk ki, ahol a vendégeinknek gyönyörű, természetközeli környezetben és minőségi kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokban lehet részük.

A saját tapasztalatainkat és a vendégeink igényeit is figyelembe véve évről évre végzünk el kisebb nagyobb fejlesztéseket a területen, melyek reményeink szerint tovább emelik a nálunk eltöltött idő színvonalát. A 2022-es szezonban pedig igazán látványos és nagyszabású újdonságokkal készülünk.

Új strandolós partszakasz és vadonatúj napozóstég

Az idei szezonban már a strandoló vendégeink egy az eddiginél jóval szélesebb területen élvezhetik közvetlen közelről a Jade tó kristálytiszta és selymes vizét. Ugye veled is előfordult már egy forró nyári délutánon, hogy nem szerettél volna pár méternél messzebb eltávolodni a hűsítő víztől? Ezúttal már egy jóval nagyobb részen lesz lehetőség kifeküdni a partra, ahol a kavicságy feltöltésnek köszönhetően a víz egy szakaszon fokozatosan fog mélyülni, így még a vízben heverészés is megoldható lesz.

A vendégeink körében mindig is közkedvelt volt a napozóstég, melyről jól eső érzés egy rozéfröccsel a kezünkben a lábunkat a vízbe lógatni. A stég egy teljes körű felújításon esett át, új szerkezete lett és új, az eddiginél mutatósabb burkolatot kapott. Bízunk benne, hogy szeretni fogjátok és a naplementés fotók egyik legmenőbb helyszíne lesz.

Mindig szeretettel gondolunk azokra is, akik nem két lábon érkeznek a Jade Beachre. A kutyás strandrész is kibővül egy a négylábúaknak is kényelmes lejárattal. 

Újabb árnyékos területek, új játszótér és több zuhanyzó

Imádjuk a nap melegét, azonban a legforróbb nyári napokon bizony minden árnyéknak tudtunk örülni. Az elmúlt években már ültettünk fákat és az idei ősz folyamán is lesz megint fásítás, azonban ezeknek a fáinknak ahhoz, hogy elegendő árnyékot biztosítsanak, még erősödni kell. De addig is bevetjük az új csúcs napernyőinket és a pihenésre csábító nyugágyakat.

A Beachbár főbejárat felőli szakaszán elterülő viszonylag nagy kiterjedésű fűzfák nyújtotta természetes árnyékot pedig szeretnénk maximális mértékben kihasználni. A térburkolási munkálatok már javában folynak és nyáron már itt fogjuk neked felszolgálni az extra csokis palacsintádat.

A gyerekek számára a megszokott helyen, ám az eddiginél kalandosabb játszótér lett felépítve, amelyre a bárból tökéletesen rá lehet látni.

Reményeink szerint örülni fogtok annak, hogy több toalett fog a rendelkezésre állni és két új kültéri zuhanyzó is gondoskodni fog a felfrissülés lehetőségéről.

Lassan pedig már indítjuk a visszaszámlálónkat, hogy 2022-ben is megnyithassuk előttetek a Jade Beach kapuját.