A vízi sportok mellett a vendéglátás, a gasztronómia, az egészséges életmód, a másik nagy szerelmünk. Sok éves vendéglátói tapasztalattal és tudással a hátunk mögött terveztük meg a Jade Beach Bár részleteit.

Fontos volt számunkra, hogy ne csak az enteriőr árasszon magából frissességet  és letisztultságot, hanem mindez az étel- és italkínálattal is összhangban legyen. Minden területen fontos a minőség, és ezt tekintjük a vendéglátás egyik alappillérének is. Látványkonyhánkban szakácsaink gondoskodnak róla, hogy minőségi, friss  és ellenőrzött alapanyagokból összeállított, folyamatosan megújuló étel kínálatból válogathassanak vendégeink, az előételektől, a gyermek menükön át, egészen a desszertekig. Hogyha kimerültél a sportolásban, vagy csak egy kis ínyencségre vágysz két csobbanás között, akkor merülj bele a gasztronómiai élményekbe is!
 

Hamarosan elérhető a 2020-as ételkínálatunk!


A finom falatok mellett gondoltunk a hűsítőkre is. A nyári melegben a  koktélbár széles kínálattal várja a frissülni vágyó vendégeinket válogatott, minőségi borok, koktélok és különleges long drinkek, alkoholmentes italok összeállításával!
 

Hamarosan elérhető a 2020-as italkínálatunk!


Nagyobb társasággal érkeznél? Nincs akadálya, jelezd bátran, hogy mikor és hány főre szeretnél asztalt foglalni! Egyedi ajánlattal kapcsolatban keress bennünket bizalommal, vagy kérj ajánlatot!